Ultimele luni din 2022 mi-au adus alături mulți oameni noi, atît în social media, cît și la sesiunile de coaching. Scriu acest articol pentru a sumariza serviciile pe care le ofer, atît publicului larg (programe de coaching de grup, cursuri, webinarii sau materiale educative), cît și celor ce își doresc o colaborare privată.

Pentru colaborările private, de la începutul anului sunt disponibile trei servicii:

Evaluarea extinsă

Nu are atașată obligativitatea continuării cu un program de coaching pe termen lung.

Este potrivită celor care vor să înțeleagă mai bine ce se întîmplă cu ei pentru că nu se simt bine. Au analize, au fost pe la diverși medici, au simptome recurente cărora nu le dau de cap, vor să ceară părerea cuiva care vede lucrurile în ansamblu. Poate ajuta și persoanele care știu ce au, de regulă au strîns mai multe diagnostice, și nu știu de unde să o apuce cu schimbările de dietă și lifestyle – au nevoie de cineva care să le limpezească gîndurile, să le ofere o direcție.

Costul este de 125EUR. Necesită completarea unui chestionar detaliat de simptome, obiceiuri, a unui jurnal alimentar și de somn. Orice analize sunt bine venite. Întîlnirea cu mine durează o oră și este urmată de un sumar al observațiilor mele, însoțite de un protocol personalizat care poate include strategii nutriționale, practici de self-care, suplimente, sugestii de investigații suplimentare.

Programul de coaching pentru optimizarea digestiei

Se derulează pe o perioadă minimă de patru luni. Are două etape – cea de evaluare (ca mai sus) și de implementare.

Evaluarea este urmată de un sumar al observațiilor mele și un plan personalizat – temele centrale pe care lucrăm în continuare pentru optimizarea proceselor digestive.

Implementarea presupune întîlniri bilunare în care temele și obiectivele stabilite împreună sunt urmărite îndeaproape. Stabilim micro-obiective, le monitorizăm, evaluăm efectele, piedicile, sărbătorim reușitele. Timp de patru luni sau mai mult dacă nevoia o cere. Costurile sunt de 125EUR (evaluarea) + 120EUR/lună pentru fiecare lună de colaborare.

Sesiunile individuale

Un speed-session pentru probleme punctuale. Se potrivește celor care au întrebări specifice de genul:

  • cum cresc nivelul de vitamina D?
  • ce teste să fac pentru că sunt extrem de obosită?
  • de ce mă doare capul, deși am fost la toți medicii posibili și toți zic că nu am nimic?
  • am făcut un test de sensibilități alimentare, ce fac mai departe cu el?
  • cum știu sigur dacă am o problemă cu glutenul?
  • ce părere ai despre x, y, z?
  • cum să planific mesele?
  • cum fac să dorm mai bine?

Pot apărea tot felul de întrebări. Unii aleg să le adreseze la întîmplare pe social media, alții chiar vor să stea de vorbă cu un om în care au încredere (au lucrat cu el în trecut, le-a fost recomandat, rezonează cu abordarea sa asupra sănătății).

Sesiunea durează 30 de minute și costă 55EUR. Nu necesită pregătire prealabilă.

Pentru grupuri există în continuare disponibil e-bookul Vegan. Simplu. Rapid. cu 45 de rețete plant-based, ideale pentru perioada posturilor sau pentru inspirația celor ce nu includ proteina animală în dietă. Costul este de 20EUR.

De asemenea, programul scurt de revitalizare pe care l-am gîndit la terminarea primului val de pandemie din 2020, este încă pe site și poate fi achiziționat oricînd. Este de folos oricui simte nevoia de un impuls sau are o perioadă dificilă cu răceli, viroze, stres. Back to Life are inclus plan de mese pe șapte zile și sfaturi pentru întărirea sistemului imunitar. Costul este de 30EUR.

În perioada 22 ianuarie – 25 februarie derulez o nouă ediție a programului de echilibrare hormonală, PMS, No More. Înscrierile sunt deschise și dat fiind că materialele sunt trimise pe mail, înscrierile se pot face oricînd pînă la data finală (cu mențiunea că întîrzierea înscrierii poate limita accesul la întîlnirile live cu mine, care au loc la date fixe în perioada menționată). Costul programului este de 120EUR.

Pe 4 martie susțin pentru al treilea an consecutiv webinarul De ce ne îmbolnăvim? Este un material educativ care detaliază (timp de două ore și jumătate) cele mai frecvente dinamici care stau în spatele bolilor moderne. Costul de participare este de 30EUR. Webinarul este susținut pe platforma Zoom.

Am în cap planuri pentru mai mult, sper să reușesc să optimizez resursele existente astfel încît să pun în aplicare cît mai mult din ce mi-am propus.

Dacă ai întrebări suplimentare despre sănătatea ta și felul în care te-aș putea ajuta eu, scrie-mi oricînd pe mail la elena@sufletpentruhrana.ro.

Să avem un an plin de vitalitate!

Elena