Evaluare stare de sănătate (medicină funcțională)

Serviciul de evaluare a stării actuale de sănătate este primul pas pentru oricine își dorește să treacă de la a se simți ok/mbine/așa-si-așa la fantastic. Dacă simți că ceva nu mai merge, că ești obosit, că nu mai poți ține în frîu toate simptomele, toate listele de medicamente, scrie-mi. Dacă te-ai săturat să citești articole “de specialitate” și să nu înțelegi nimic, scrie-mi. Dacă analizele de laborator ies toate în parametri dar tu știi sigur că ceva este în neregulă pentru că doare, înțeapă, ai costipație, ai reflux, ciclul vine sau nu, dormi din două în două nopți șamd, scrie-mi.

Nu îți promit că am soluții pentru toate situațiile. Dar îți promit că am să îți dedic timp, am să cercetez în locuri în care tu singur nu ai cum ajunge și am să îți ofer atît soluții de intervenție rapidă, cît și o strategie clară pentru identificarea cauzelor profunde ale afecțiunilor tale.

Ce iau în calcul cînd fac această evaluare:

  • istoric medical cît mai detaliat
  • analize medicale dacă există (dacă nu le ai dar știu că ne-ar ajuta, cer să mergi la laborator și să faci anumite teste)
  • simptome legate de toate sistemele clasice (digestiv, respirator, cardiovascular etc.)
  • simptome digestive, separat, pentru că sănătatea începe cu o bună digestie
  • dietă – jurnal alimentar amănunțit timp de 7 zile
  • stil de viață – chestionarul trece prin obiceiurile de zi cu zi de la somn, hidratare, relaxare pînă la produsele de îngrijire și curățenie, mișcare, cît și ce gătești acasă

Analizez toate aceste informații și le discutăm în sesiunea live, îți explic detaliat cum se leagă una de alta, care ar putea fi remediile imediate și ce trebuie analizat mai în profunzime ca să ajungem la cauza adevărată și să lucrăm la ea. După sesiunea live primești în scris toate detaliile și propunerea mea pentru coaching pe termen mai lung (poți vedea aici și aici cele două variante pe care lucrez cu clienții mei).

Nu ai nicio obligație ca după această evaluare să lucrezi mai departe cu mine. Poți aplica singur sfaturile mele, atît cît poți din ele, poți merge la un alt specialist de medicină funcțională sau alternativă. Poți parca concluziile mele într-un sertar, dar ar fi mare păcat să iei această decizie.

Metoda de lucru

  • contact prin formularul de mai jos cu expunerea problemei cu care te confrunți
  • completarea chestionarelor și monitorizarea dietei cu ajutorul jurnalului alimentar
  • evaluarea situației actuale, structurare protocol (partea mea)
  • sesiune live, 60-90m, în care discutăm observațiile mele, ce și cum ai putea schimba/îmbunătăți în dietă sau stil de viață astfel încît să te simți din nou bine

Costuri

Costul acestui serviciu de evaluare este de 450RON.

Programare

Cererile de colaborare pot fi trimise prin intermediul formularului de contact de mai jos. Te rog să incluzi cît mai multe detalii despre situația actuală și preocupările legate de sănătate. Timpul de răspuns este de 24-72h de la primirea mesajului.