De ce ne îmbolnăvim

Webinar educativ în care explorăm dinamicile fundamentale care stau la baza celor mai comune afecțiuni moderne.

Organizația Mondială a Sănătății va publica în 2020 noul ghid de diagnosticare și clasificare a bolilor. Pe listă sunt nu mai puțin de 55.000 de afecțiuni, boli, sindroame. CINCI ZECI ȘI CINCI DE MII de lucruri care ar putea să „se strice” în corpul uman!
Clasificarea și diagnosticul, însă, sunt departe de a oferi o soluție. Doar pentru că știm să punem o etichetă, nu înseamnă că stăpînim dinamicile profunde și personale care au dus la apariția problemei la o anumită persoană. Cu atît mai puțin eticheta ne spune cum să acționăm pentru ca persoana respectivă să reușească să oprească evoluția unei boli și chiar să o vindece (da, este posibil pentru multe boli moderne).
Este nevoie să săpăm mai adînc, să ne uităm la dinamicile din spatele pleiadei de boli și afecțiuni atît de frecvent întîlnite în epoca modernă. Avem nevoie să înțelegem procesele care pun omul modern în poziția dezavantajoasă în care corpul obosește și începe să trimită semnale tot mai dese că nu îi este bine.
Temele abordate:
1. Principiile de bază ale medicinei funcționale și de ce diagnosticarea nu este niciodată suficientă pentru a ajuta o persoană nu doar să se facă bine, ci să rămînă așa pe termen lung.
2. Avem o listă de 55.000 de boli și afecțiuni de care să ne fie frică dar în realitate numai CINCI dinamici fundamentale stau la baza lor și toate sunt interconectate!
– sănătatea aparatului digestiv
– insulino-rezistența
– dominanța estrogenică
– toxicitatea excesivă
– stresul cronic.

4 martie 2023, 10.00-12.30

Webinarul este susținut online, pe platforma Zoom (linkul de participare va fi trimis pe 14 ianuarie către toți participanții).

Costul de participare: 30EUR

Te poți înscrie cu ajutorul butonului de mai jos. Odată efectuată plata online cu cardul, se generează automat o factură fiscală, pe care o primești pe e-mail. Factura și e-mailul reprezintă confirmarea înscrierii în program.

149 leiAdaugă în coș