Buna, Elena,
Îmi cer scuze pentru marea întârziere cu care îți scriu, însă o fac acum și îți mulțumesc foarte mult pentru acest program de nutriție, care pentru mine a fost încă un pas mai mare spre îngrijirea și iubirea de sine.
Marea revelație a fost că pot găti, iar rețetele tale sunt delicioase. Micul meu dejun preferat a rămas ochiul cu năut și roșii opărite. Evitam și înainte zahărul și țineam post intermitent, dar nu chiar așa organizat. Rezultatele au fost bune la nivelul corpului, dar mai ales al minții. Deși am o practică energetică și spirituală, se pare că tocmai acest aspect important al alimentației l-am cam neglijat și cu această ocazie am văzut, nu pentru prima oară, cât de mult te influențează la nivelul gândirii sau clarității mentale o mâncare curată, sănătoasă, pregatită cu propria energie și invers.
Am continuat programul și deși am mai avut și scăpări (îmi plac mult plăcintele cu mere și ciocolata neagră), sunt mult mai responsabilă acum legat de alimentație. Așadar, numai cuvinte de mulțumire!
Dana Mîrza, participantă la Programul Nutrițional de 14 zile.