Meet & Greet și o discuție relaxată despre îngrijirea naturală

În martie vin în România și profit de ocazie pentru a mă întîlni cu voi! Vreau să ne cunoaștem și să stăm de vorbă despre îngrijirea naturală și toxicitate – subiecte care revin tot timpul în sesiunile mele de coaching și în discuțiile din grupul de clienți de pe Facebook.

Nu voi ține o prezentare, nu este un seminar. Voi fi la locul stabilit timp de cîteva ore, poți veni oricînd și sta cît dorești de mult sau puțin. Voi pregăti și tipări pentru toată lumea un document cu informații-cheie despre pericolele din produsele de îngrijire, curățenie și makeup, precum și cîteva instrumente simple și accesibile de verificare a produselor pentru a vedea dacă sunt sigure sau nu.

Vom avea alături de noi brandul Pure Cosmetics. Ioana, care se ocupă de brand în România, îmi este clientă și a fost de acord să vină de la Brașov cu mostre și produse. Eu am testat cîteva produse de la ei și am fost tare impresionată, motiv pentru care vreau să cunoști și tu brandul. Ioana ne oferă tuturor o reducere de 10% la produsele pe care le va avea disponibile la eveniment. Reducere, apropo, este valabil și pentru cumpărăturile online pe site-ul www.purecosmetics.ro (folosește codul sufletpentruhrana10 la check-out).

Nu există nicio taxă de participare (dar poate ne îmbrățișăm în loc de taxă). Te aștept pe 7 martie la Matcha Bar Bucharest, între 12.00 și 16.00. Ca să nu uiți, bifează cu particip evenimentul de pe Facebook și vei primi remindere.