Nu-mi place deloc să spun asta, dar a venit toamna. Știu că afară este încă vreme frumoasă, că soarele strălucește blînd, tarabele sunt doldora de legume și fructe și peste tot miroase a parfum de vinete și ardei copți. Toate acestea, însă, sunt semne că vine sezonul cel mai neprietenos, cu frig și ploaie, nasuri roșii și strănuturi cîte zece pe minut, cu prea multe seri cu ceaiuri calde în loc de vin roșu și poate și cu zile de medical luate una cîte una pentru a-ți recupera sănătatea șubrezită de diferențe de temperatură, viruși și mai știu eu ce neplăceri specifice iernii.

Pregătirea pentru sezonul rece este absolut necesară și este bine de făcut din timp, cu aport mare de vitamine și minerale care să susțină sistemul imunitar, de mîncare bună cu ingrediente de sezon, de curățare permanentă a organismului astel încît să poată funcționa la capacitate maximă. Despre toate acestea este vorba în noul #ProgramNutrițional pe care l-am pregătit pentru luna octombrie. Ca și în cazul edițiilor anterioare, este vorba despre un program de food&health coaching disponibil online (astfel că poate fi urmat de oricine, indiferent de poziția geografică prin România sau Europa).

Programul durează 12 zile, dintre care: 9 zile sunt planificate cu rețete detaliate pentru 3 mese pe zi, 2 zile sunt dedicate postului intermitent și au incluse o singură masă (respectiv rețetă), iar 1 zi este păstrată pentru relaxare – adică ai voie să mănînci tot ce îți dorești, inclusiv ciocolată, prăjitură cu dovleac sau Big Mac.

La baza acestui program stă un plan de mese de tip mediteranean/lacto-ovo-vegetariană, cu rețete deja foarte populare din secțiunile simplu și rapid de aici de pe blog. Am inclus și o mulțime de noutăți de sezon – tocănițe și curry-uri – rețete în premieră, dezvoltate special pentru această ediție a programului și niciodată publicate pînă acum. Planul de mese exclude total carnea, zahărul, aditivii alimentari, potențiatorii de arome și alte ingrediente deloc prietenoase cu organismul nostru. Pe de altă parte, suplimentează cu vitamine, minerale, oligoelemente esențiale pentru întărirea sistemului imunitar, care pe tip de iarnă trebuie să fie în formă maximă pentru a te apăra de orice nelăcere.

Programul nutrițional nu este numai despre mîncare, însă. Planul de mese vine la pachet cu mai multe module educaționale în care ai detaliate: postul intermitent – beneficii, intrucțiuni ca să-ți iasă cît mai bine și să-l integrezi și pe viitor în rutina ta; #mealprep – ce și cum poți pregăti în avans la începutul programului astfel încît să-ți faci viața mai ușoară cu gătitul pe parcursul celor 12 zile; sistemul imunitar – ce-i dai în plus ca să-l fortifici, ce scoți din alimentație și viață ca să îi oferi condiții optime de funcționare.

Ce primești de la mine în kit-ul programului

 • plan de mese cu rețete detaliate: 9 zile x 3 mese/zi + 2 zile x 1 masă pe zi
 • modul post intermitent – beneficii, tips&tricks ca să-l poți duce la capăt fără probleme
 • modul sistem imunitar – ce suplimentezi și de unde, ce eviți în alimentație
 • modul meal prep – cum și ce pregătești în avans pentru a te descurca mai ușor cu gătitul pe tot parcursul programului
 • monitorizare personală – ai acces direct la mine via email pentru orice fel de întrebări
 • acces în grupul de Facebook în care schimbăm idei, ne susținem reciproc, postăm poze cu rețetele și artciole/video-uri despre temele incluse în program

La ce să te aștepți în urma programului nutrițional

 • energie foarte multă
 • stare emoțională echilibrată
 • tranzit intestinal mai bun – dacă ai avut pînă acum probleme de balonare, constipație, uită de ele odată ce urmezi acest program
 • îmbunătățirea memoriei și atenției
 • un somn mai curat și mai profund
 • piele mai curată și mai strălucitoare
 • o burtică mai puțin fluffy și cîteva kilograme în minus
 • obiceiuri sănătoase cu care să mergi mai departe o viață întreagă: #ViațaFărăZahăr, consum minim de făinoase, post intermitent pentru slăbit și curățarea organismului, gătitul lacto-ovo-vegetarian ca varianță ideală pentru o stare de bine fizică și psihică.

Perioada de desfășurare

Înscrierile încep de astăzi, 10 septembrie și durează pînă pe 5 octombrie. Pe 6 octombrie toți participanții primesc kit-ul programului pentru a se apuca de pregătiri și cumpărături.

Programul în sine se desfășoară în perioada 10 – 21 octombrie.

Pentru cine este programul

 • pentru oricine dorește să învețe ce înseamnă să ai o dietă echilibrată
 • pentru aceia care au tot pus pe plan secundar gătitul, crezînd că este o corvoadă
 • pentru cei ce vor să se organizeze mai bine cu gătit, cumpărături, mese regulate
 • pentru oricine vrea să experimenteze #PostulIntermitent și #ViațaFărăZahăr cu ajutorul unui profesionist
 • pentru cei ce-s curioși cum este #ViațaFărăCarne sau fără alimente procesate
 • pentru aceia care vor să scape de 2-3 kilograme fără să țină vvreun regim restrictiv

Cost & înscriere

Participarea la program este 145 de lei și include toate materialele, informațiile și timpul meu pentru tot ajutorul de care ai nevoie. Înscrierile se fac simplu cu ajutorul formularului de mai jos – trebuie doar să completezi și la mesaj să spui că vrei să participi, iar eu îți răspund cu detaliile de plată.

[contact-form-7 404 "Not Found"]