Îţi mulțumesc pentru că m-ai ajutat în două săptămâni să dau jos acele 2 kilograme de care vroiam să scap de ceva vreme și care pur și simplu nu dispăreau .

Zilele de post intermitent mi-au placut și m-au ajutat mult. Eu sunt vegetariana și mai tot programul am încercat să mănânc vegan (doar cafeaua cu lapte n-am putut să o evit) și fără gluten. Nu a fost o problemă pentru mine pentru că porțiile propuse de tine sunt destul de abundente. Acolo unde era inclus un preparat ce includea gluten eu înlocuiam cu mei (pâinea de casa am făcut-o din mei și seminţe).

Nu sunt intolerantă la gluten dar atunci când mănânc acasă, prefer să nu consum deloc preparate din făină. Problema mea cea mare a fost zahărul…sunt dependentă de dulciuri…chiar am o problemă cu asta. Nu am consumat decat în zilele free de program niște tort și înghetată. Eu pot să zic că de 3-4 ani urmez un stil de viaţa mai sănătos, dar renunțarea la dulcuri îmi este imposibilă. Am redus cantitatea dar îmi este greu să renunț. Programul tău m-a ajutat să reduc tentaţia, dar asta mi s-a părut cel mai greu.

Îţi mulţumesc mult!

Andreea S., participantă la Programul Nutrițional, mai 2018