Suflet pentru hrana
  • Health Coaching
    • Programe nutriționale de grup
    • Sesiuni private de health coaching
    • Evenimente
    • Testimoniale
  • Dietă & stil de viață
  • Rețete
  • Contact

Idee de mic dejun // Crackers cu smochine, banană & fructe de pădure

29/11/2017 by Elena Stanciu Comentează

Data viitoare cînd mergi la cumpărături adu-ți aminte să pui pe listă: crackers multi-cereale, smochine, banane, fructe de pădure proaspete sau congelate. Împreună îți servesc pentru unul dintre cele mai rapide și delicioase variante de mic dejun la care te-ai putea gîndi.

Tot ce trebuie să faci cînd te trezești dimineața și pui apa la fiert pentru cafea este să îți aduci aminte să scoți și fructele de pădure din congelator — chiar recomand să iei din cele congelate pentru că se păstrează mai bine și sunt mai ieftine. O mînă de fructe roșii combinate este suficientă pentru 4 crackers, adică pentru doi oameni. Pune-le într-o sită și dă-le sub jet de apă rece. Lasă-le deoparte cît faci cafeaua.

_DSC0308-01

Ansamblul despre care vorbesc se obține după cum urmează: crackers multi-cereale, cîte doi de persoană, ornați cu un strat de felii de banană, un strat de felii de smochină și topping de fructe de pădure și penițe de cacao. Dacă vrei un strop de dulceață în plus, toarnă un firicel subțire de miere peste toată combinația.

Suspectez că indicele glicemic al acestei combinații nu este dintre cele mai joase, așa că îți recomand să nu abuzezi – este posibil să observi că îți ține de foame mai puțin decît o omletă, de exemplu, și te poate face să ai nevoie de mai multă mîncare pe parcursul zilei. Poate fi, de asemenea, un snack minunat înainte de o alergare sau un antrenament la sală.

_DSC0312-01

Sper să îți placă și să îți fie de bine!

Related

« Idee de mic dejun // Pancakes din făină fără gluten
Galetă cu rubarbă și căpșune »

Din categoria: Home, Rețete Tag: #VeganMonday, ceva dulce, max. 10 ingrediente, max. 30 minute, mic dejun, rapid, raw, simplu, snacks, vegan

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eu sunt Elena. Cel mai bine mă simt în bucătărie, gătind și în vîrful patului, citind despre nutriție. Am fost pe vremuri publicitară, apoi nomadă fugită în Thailanda (unde trăiesc și acum alături de soțul meu, jurnalistul de călătorii Brad Florescu și de cele cinci animale de companie). Acum sunt health coach și învăț oamenii cum să-și îmbunătățească sănătatea fizică și emoțională cu ajutorul unei diete echilibrate. Află mai multe…

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Facebook

My Instagram

Follow me @elenastanciu

Favoritele mele

Supă-cremă de sfeclă roșie

Supă-cremă de sfeclă roșie

Pe repede-nainte // Paste verzi

Pe repede-nainte // Paste verzi

Cît de mult este prea mult?

Cît de mult este prea mult?

Vegan Monday // Balila – salată caldă de năut & chimion

Vegan Monday // Balila – salată caldă de năut & chimion

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in acest site, iti dai acordul pentru folosirea cookie-urilor. Pentru a afla informatii complete despre cookie-urile folosite si politica de confidentialitate, vizitati linkul Cookies si Politica de Confidentialitate

Copyright © 2019 · Suflet pentru hrană