Couscous verde
Author: 
Cook time: 
Total time: 
 
Ingredients
  • 150g couscous
  • 160-170 ml apă
  • 3-4 fire ce ceapă verde
  • 1 ardei iute
  • 1 mînă zdravănă de frunze proaspete de ruccola
  • 10g pătrunjel
  • 10g mărar
  • 20g frunze de mentă
  • 30g cilantro
  • 40-50ml ulei de măsline
  • 50g semințe de pin
  • sare
Instructions
  1. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să fierbi apa. Cînd dă în clocot pune-o peste couscous într-un bol. Apa trebuie să depășească cu aprox. 1cm nivelul boabelor de couscous. Acoperă cu folie și lasă deoparte.
  2. Din ierburile date trebuie să faci o pastă. Un pesto, dacă vrei. Deci le pui pe toate în robot, adaugi jumătate din cantitatea de semințe de pin și uleiul de măsline. Mixezi totul bine pînă ierburile sunt mărunțite bine și toată compozițiadevine păstoasă.
  3. Toci ceapa și ardeiul iute.
  4. În bolul în care ai deja couscous adaugi ceapa și ardeiul, precum și pasta de ierburi. Amesteci bine și sărezi după gust.
  5. La final presari restul de semințe de pin și frunzele de ruccola.
Recipe by Elena Stanciu - Food & Wellness Coach at https://www.sufletpentruhrana.ro/couscous-verde/