Suflet pentru hrana
  • Health Coaching
    • Programe nutriționale de grup
    • Sesiuni private de health coaching
    • Evenimente
    • Testimoniale
  • Dietă & stil de viață
  • Rețete
  • Contact

Creveți cu usturoi & lemongrass

08/06/2013 by Elena Stanciu 1 Comment

La mine a trecut deja ora cinei, la tine abia se apropie, nu cred că  o să te superi dacă îți ofer un picuț de insirație. Hai că mai e timp să dai fuga la supermarket, lista de cumpărături nici nu e lungă: creveți, usturoi, lemongrass. Ulei de măsline, sare și piper sigur ai în casă.
Curăță usturoiul și toacă-l mărunt.

Curăță și lemongrass-ul — dă la o parte primele trei straturi de frunze, adică, ca să rămâi cu partea mai moale și mai zemoasă. Taie-l mărunt.

Încinge în tigaie două linguri de ulei de măsline și perpelește bine cele două ingrediente până usturoiul începe să devină auriu.
Pune creveții în tigaie și toarnă peste ei un pahar de vin alb. Acoperă cu un capac și lasă 3-4 minute, poate chiar 5 dacă sunt mari ca cei din imagine.

Întoarce creveții pe cealaltă parte și mai lasă-i sub capac încă 3-4 minute.

Nu uita când îi servești să pui la îndemână și lămâie.

Mda, e atât de simplu. Enjoy the weekend!

Related

« Energie la pahar / juicing #2
Paste cu creveți »

Din categoria: Home, Rețete Tag: creveți, exotic, fructe de mare, lemongrass

Trackbacks

  1. AM UMBLAT, AM REVENIT says:
    11/11/2015 at 2:42 PM

    […] Dragostea e mută și eternă. Anyway, m-am bucurat de fructe de mare. Nu chiar decadent cum s-a întâmplat acum câteva săptămâni acasă, dar nici să mă vait nu aș […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eu sunt Elena, Nutrition & Wellness Coach.
Lucrez cu oamenii care vor să își regăsească echilibrul fizic și emoțional prin nutriție terapeutică, tehnici simple de managementul stresului, igiena mesei și a somnului, strategii de relaxare activă.
Nu cred că există o dietă perfectă care să se potrivească tuturor. Fiecare om are propria moștenire genetică, un microbiom unic, un microclimat specific numai lui, astfel că și specificitățile dietetice trebuie să fie adaptate și personalizate.
Serviciile de coaching pe care le ofer sunt împărțite în trei categorii: Află mai multe…

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Facebook

My Instagram

Follow me @elenastanciu

Favoritele mele

#VeganMonday // Porridge de quinoa cu lapte de cocos & nuci & fructe de pădure

#VeganMonday // Porridge de quinoa cu lapte de cocos & nuci & fructe de pădure

The Breakfast Issue

The Breakfast Issue

#VeganMonday cu resturi din frigider // Supă cremă de morcovi și conopidă

#VeganMonday cu resturi din frigider // Supă cremă de morcovi și conopidă

Adevărul dureros despre pîine

Adevărul dureros despre pîine

#ViațaFărăZahăr & rețetă nouă de bomboane raw-vegane

#ViațaFărăZahăr & rețetă nouă de bomboane raw-vegane

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in acest site, iti dai acordul pentru folosirea cookie-urilor. Pentru a afla informatii complete despre cookie-urile folosite si politica de confidentialitate, vizitati linkul Cookies si Politica de Confidentialitate

Copyright © 2019 · Suflet pentru hrană