Program coaching 1-on-1

Situații pentru care este potrivit acest serviciu

 • simptome digestive (reflux, aciditate, balonare, flatulență, diaree, constipație, greață)
 • sindrom premenstrual
 • dereglări ale ciclului
 • dureri menstruale puternice
 • probleme cu somnul
 • oboseală cronică
 • echilibrarea meselor și un aport nutritiv potrivit vîrstei și solicitărilor zilnice
 • schimbarea stilului de viață astfel încît să te simți din nou echilibrată, energică, vie
 • dorești să ai o viață echilibrată în perimenopauză și menopauză

Metoda de lucru

Evaluare

 • completezi chestionarul de evaluare
 • monitorizezi dieta cu ajutorul jurnalului alimentar (7 zile)
  • primești documentele pe mail ca urmare a completării formularului de mai jos 
 • ne întîlnim și discutăm observațiile mele conform chestionarului și jurnalului alimentar; detaliem tot acum particularități legate de stil de viață, program, stil de gătit/mîncat pentru a putea alege cea mai bună strategie pe termen lung
  • întîlnirea are loc prin video-call (Zoom/Whatsapp) și durează 50m
 • primești pe mail un document care detaliază schimbările pe care le consider necesare în cazul tău; vor fi recomandări legate de dietă, obiceiuri zilnice, practici ancestrale, suplimente

Coaching pe termen lung

 • 6 luni de coaching cu sesiuni bilunare (2/lună) pentru verificarea progreselor, monitorizarea simptomelor și ajustarea protocolului atunci cînd este cazul
  • întîlnirile au loc prin video-call (Zoom/Whatsapp) și durează 40m
 • monitorizare continuă în caz că ai nevoie de susținere între întîlniri
  • prin intermediul WA sau e-mail – îmi scrii ori de cîte ori ai întrebări, nelămuriri, cauți resurse suplimentare de informare, apar simptome noi șamd

Durată & costuri

Durata minimă a unui program de coaching este de 6 luni. Costurile implicate sunt: 125EUR pentru etapa de evaluare inițială (anamneză, prioritizarea subiectelor, follow-up etc.) și 120EUR/lună pentru coaching-ul pe termen lung (cele 6 luni cu 2 sesiuni pe lună și monitorizare permanentă între sesiuni).

Analizele de sînge sunt recomandate, nu obligatorii. Din experiența cu cele peste 160 de femei cu care am lucrat pînă acum, am extras acele analize de sînge care sunt cele mai relevante și pe care ajung deseori să le sugerez clientelor în urma evaluării. Dacă le poți face pînă la evaluare, este perfect. Dacă nu, le poți face pe parcursul colaborării (dacă vrei, ai buget, timp etc.).

Aici sunt analizele pe care le sugerez cel mai des clientelor mele: hemoleucogramă, glucoză serică, HbA1C, insulină, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, proteina C reactivă, enzime hepatice (TGO, TGP), fosfataza alcalină, vitamina D (25-OH), sideremie, feritină, vitamina B-12, folați serici, TSH, fT4, fT3, anti-TPO, anti-tiroglobulină.

Nu trebuie să faci nimic special, doar să completezi chestionarul pe care ți-l pun eu la dispoziție cu maximă sinceritate și să ții un jurnal alimentar timp de 7 zile. Acestea două, spre deosebire de analizele de sînge, sunt obligatorii. Necompletarea lor la timp mă pune în situația de a amîna evaluarea inițială stabilită împreună cu tine.

Eu nu lucrez în paradigma vindecării. Rolul meu este de a te educa și ghida să iei decizii mai bune în privința hranei și obiceiurilor zilnice astfel încît să te simți mai bine – energică, vibrantă, capabilă să duci la capăt un proces de vindecare (dacă este cazul de așa ceva).

Dacă schimbăm paradigma și acceptăm perspectiva mea, atunci îți pot spune că procesul diferă de la caz la caz, la fel și durata lui. Scopul meu este să te ghidez pînă cînd ai schimbările implementate și ți-au devenit noua realitate.

Ca de exemplu: vii la mine după ani de zile de post intermitent (sari peste micul dejun cu lejeritate) și asta nu îți face bine. Îți sugerez să introduci micul dejun. Mă țin de capul tău să mănînci dimineața, îți explic de ce e mai bine, îți ofer opțiuni de mic dejun echilibrat. Treptat, implementezi această schimbare. E greu inițial, apoi tot mai ușor și în 2 luni, să zicem, o faci fără să te mai gîndești. O faci pentru că asta ești tu acum – femeia care mănîncă micul dejun în fiecare zi.

Clientele cu care am lucrat în ultimii 6 ani au avut nevoi și obiective diferite. Aș zice, însă, că am o estimare foarte bună și de ea mă folosesc cînd cer asumarea unei perioade de 6 luni pentru coaching. Am văzut că aici este point break, unde femeile sunt puse pe calea lor și încrezătoare să susțină singure noile obiceiuri și rutine.

Eu vin pregătită cu notițe și schițe bazate pe informațiile primite de la tine în chestionar, analize, jurnal alimentar. Punînd cap la cap aceste informații înainte de prima noastră întîlnire, eu știu deja ce poate fi îmbunătățit la dietă ta și la stilul de viață. Îți prezint planul meu de bătaie și împreună prioritizăm pentru a avea o strategie sustenabilă de schimbare.

Acest plan vine ulterior la tine în scris, însoțit de cîteva prime recomandări de implementat imediat, de sugestii de analize suplimentare (clasice sau funcționale).

Programul meu clasic de coaching este cel prezentat aici, cu întîlniri odată la 2 săptămîni. El nu este bătut în cuie, evident, nu lucrez la fabrică pe normă dată. Dacă simți că ai nevoie de susținere mai intensă sau mai lejeră, putem discuta și ajusta programul nevoilor tale.

Îți pot spune ce am observat pînă acum – femeile întră în programul de coaching cu sesiuni bilunare și la un moment dat, după 6-8 luni, simt că sunt mult mai echilibrate, că au învățat suficient și că se descurcă bine pe cont propriu. Dar, nu sunt încă pregătite să nu mai fie ținute de mînă. În această situație, schimbăm frecvența la o sesiune lunară de follow-up și continuăm așa încă cîteva luni.

Nu sunt medic. Nu am pretenții de medic. Ce ofer eu este consiliere, educație și ghidaj pentru schimbări de dietă și stil de viață care să îți redea echilibrul pe care-l cauți și nu reușești să îl găsești singură. Serviciile mele nu substituie și nu diminuează relația cu medicul tău curant sau specialist.

Programare

Te rog folosește formularul de mai jos pentru a obține o programare. Încerc să răspund cererilor în maxim 24h.