Asta am învățat în cele 2 săptămîni. Nu am venit cu nicio întrebare pentru că totul a fost clar și la obiect. Mi-am dat repede seara că multe din ingrediente le aveam deja în casă, iar cîteva dintre rețete le făceam și eu în mare.
Mă bucur că am ținut programul tău pentru că am învățat ce înseamnă să îți hrănești corpul cu ce are el nevoie de fapt, pentru a nu tînji la mîncărurile de care nu are nevoie (dulciuri, chipsuri – slăbiciunea mea). Am învățat ce înseamnă postul intermitent și de ce e benefic pentru corp. L-am ținut de miercurea la prînz pînă joia la prînz pentru că ața s-a potrivit programului meu. Am ales să nu beau supă chioară în zilele resprective pentru că nu o pot bea așa rece, am rămas la ceaiuri, apă și cafea neagră – pe care o beau de fel în cantități mari.
Am slăbit 3 kilograme mîncînd mai mult decît de obicei, cîteodată împărțind porțiile cu soțul meu. M-am simțit bine, nebalonată și cu energie la sport (practic crossfit și nu am simțit nicio clipă, ridicînd greutățile alea mari, că nu am energie).
Îți mulțumesc și o să vorbesc cu drag despre programul tău și am să te urmăresc în continuare, mai mult pe Înstagram. Mereu ai venit cu super inspirații și rețete care mai de care mai colorate!
Mult succes în continuare!