Zucchini cu roșii & parmezan
Autor: 
Recipe type: Main
Pregătire: 
Gătit: 
Total: 
Porții: 4
 
Ingrediente
  • 2 zucchini de mărime medie
  • 20-25 de roșii cherry
  • 7 căței de usturoi
  • 1 mînă de pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 ceașcă de parmezan ras
  • sare și piper după gust
  • 1 lingură de ulei de măsline
Mod de preparare
  1. Încinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Spală zucchini și taie-i cuburi.
  3. Spală și roșiile și înjumătățește-le.
  4. Curăță usturoiul și toacă-l grosier.
  5. Rade parmezanul dacă nu l-ai cumpărat deja ras.
  6. Toacă pătrunjelul.
  7. Amestecă toate acestea într-un bol mare, sărează și piperează după gustul tău.
  8. Unge un vas de yena cu ulei de măsline, pune tot amestecul în vas și dă la cuptor.
  9. Coace vreme de 25 de minute dacă îți place ca zucchini să fie încă puțin tari sau 35 de minute dacă vrei ca legumele să se înmoaie bine. Parmezanul ar trebui să capete o culoare aurie.
Recipe by Elena Stanciu | Nutrition & Wellness Coach at http://www.sufletpentruhrana.ro/la-cuptor-zucchini-cu-rosii-cherry-parmezan/