Budincă de mango
Autor: 
Recipe type: Dessert
Pregătire: 
Gătit: 
Total: 
 
Ingrediente
  • 3 cups piure de mango
  • 2 cups fulgi de cocos neîndulciți
  • 3 linguri de cream cheese
  • 1 cup lapte praf
  • 1 cup lapte condensat dulce
  • 2 linguri de lapte
  • cîteva fire de șofran
  • migdale pentru decor
Mod de preparare
  1. Pune piureul de mango la încălzit într-o tigaie largă neaderentă. Folosește foc mediu și amestecă în continuu 10 minute sau pînă cînd piureul scade și începe să se îngroașe.
  2. Adaugă crema de brînză și fulgii de cocos și gătește încă 5 minute.
  3. Pune laptele praf și amestecă bine, apoi laptele condensat. Lasă să fiarbă la foc mic.
  4. Încălzește separat cele două linguri de lapte și amestecă-le cu șofranul.
  5. Ține totul pe foc încă 10-15 minute sau pînă cînd compoziție devine lipicioasă și are consistența unei budinci.
  6. Transferă în cupe sau pahare și ornează cu fistic mărunțit.
Tips & Tricks
Piureul de mango se obține foarte ușor prin blenduirea fructului cu apă plată, Eu am folosit o proporție de aproximativ 2:1 (fruct-apă).
Recipe by Elena Stanciu | Nutrition & Wellness Coach at http://www.sufletpentruhrana.ro/3-retete-delicioase-cu-mango-de-mincat-de-baut-de-dulce/